Skip to main content

Përfitoni nga cilësia e lartë

Daikin është më shumë se një premtim.

Ju nuk mund t'i besoni vetëm një ekipi profesional, por edhe produkteve dhe zgjidhjeve me cilësi premium që përmbushin standardet më të larta dhe janë vlerësuar ndërkombëtarisht. Hidhini një sy!

Çmimet e produktit

 

 

 

 

 

 

 

 

Njësia e jashtme Daikin Altherma 3 H HT

 • iF Design Awards 2019
 • Çmimi Reddot Design 2019

Pompa ngrohëse Daikin Altherma 3 në dysheme dhe në mur

 • iF Design Awards 2018

Daikin Stylish

 • Çmimi Universal Design 2018
 • Çmimi i Dizajnit të Mirë 2017

Kaldaja me kondensim me gaz Daikin D2CND

 • iF Design Awards 2018

Kontrollues komercial me telekomandë

 • iF Design Awards 2018

Kasetë plotësisht e sheshtë Daikin

 • Çmimi gjerman i dizajnit 2016
 • iF Design Award 2016
 • Çmimi Universal Design 2014

Daikin Emura

 • iF Design Award 2015
 • Reddot Design Award 2014

Daikin Ururu Sarara

 • Reddot Design Award 2013

Çmimet e Inovacionit

 • Daikin Industries, Ltd. u zgjodh ndër 100 Novatorët më të mirë Globalë 2021 nga Clarivate
 • Plus X Award (2013), një nga çmimet më të rëndësishme për inovacionin në mbarë botën
 • Daikin u zgjodh si një nga 100 kompanitë më inovative nga Revista Forbes (2013)
 • Daikin ndër "100 kompanitë më inovative në botë" të zgjedhur nga Thomas Reuters (2010)

 

Çmimet e markës së punëdhënësit

"Vendi i shkëlqyer për të punuar - Punëdhënësi më i mirë 2020" për herë të 8-të që nga viti 2013

Standardet e Cilësisë

 • Cilësia ISO 9001 (2015) (Selia e Daikin në Evropën Qendrore dhe Austri)

Standardet Mjedisore

 • ISO 14001 (2015) Menaxhimi i Mjedisit (Qendra e Daikin në Evropën Qendrore, Austri, Daikin Europe N.V.)
 • ISO 50001 (2011) Menaxhimi i Energjisë (Daikin Europe N.V.)
 • Produkte të certifikuara nga Eurovent

 

Lexoni risitë tona

Lexoni blogun tonë

Frymëzohuni