Skip to main content
Ftohës me spirale me ftohje me ajër me inverter, efikasitet optimal, zhurmë të ulët

EWAH-TZPLB

EWAH-TZPLB

Karakteristikat e produktit

 • Efikasitet premium energjie në kushte me ngarkesë të plotë dhe të pjesshme
 • Kompresor me inverter pa shkallë dhe me një vidë me motor elektrik DC
 • Teknologji e përparuar kompresori me inverter të integruar dhe raport të ndryshueshëm të volumit (VVR)
 • Agjenti ftohës HFO R1234zeE me potencial zero për varfërimin e ozonit dhe potencial jashtëzakonisht të ulët të ngrohjes globale
 • Dizajn kompakt për gjurmë të vogël dhe hapësirë të minimizuar në instalim
 • Nivelet e ulëta të zhurmës gjatë funksionimit arrihen me fjalën e fundit të dizajnit të helikës dhe kompresorit
 • Një ose dy qarqe të agjentit ftohës vërtet të pavarura për besueshmëri të jashtëzakonshme
 • Modulim i shpejtësisë së vazhdueshme të ventilatorëve me ventilatorë EC për efikasitet edhe më të lartë me ngarkesë të pjesshme

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me vidë

  Kompresor me vidë

  Kompresorët me vidë kanë rotorë me ingranazhe mashkull dhe femër dhe janë projektuar për kapacitete dhe performanca të larta

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën