Skip to main content
Pajisja e riciklimit të agjentit ftohës.

RRDQ-V1

Njësi portative për rikuperimin dhe riciklimin e agjentit ftohës
RRDQ-V1

Karakteristikat e produktit

  • Ricikloni agjentin ftohës të rikuperuar, duke e kthyer mbetjen në aset
  • Krijoni ekonominë tuaj cirkulare dhe kurseni në kosto
  • Njësi portative për transportim të lehtë
  • Purifikim me 3 hapa për rezultat optimal
  • Filtri paraprak lejon heqjen e grimcave për funksionim të optimizuar të kompresorit
  • Ndarësi i vajit me performancë të lartë dhe filtri unik elektrostatik sigurojnë heqjen maksimale të vajit
  • Parashikimi i lehtë i kohës së shpenzuar në sajt: e njëjta shpejtësi rikuperimi dhe riciklimi për të gjithë agjentët ftohës të përshtatshëm

Dokumentimi

Shkarko gjuhën