Skip to main content

Telekomandë me tela Madoka

Një kontrollues krejtësisht i riprojektuar për të krijuar klimën tuaj të përkryer.

Madoka Intuitive Control

Kontroll intuitiv me dizajn premium

  • Forma e përkryer e rrethit ofron një dizajn elegant dhe modern
  • Ndërfaqe intuitive me buton kontrolli me prekje
  • Me përmasa 85x85 mm, ky kontrollues kompakt përshtatet në kutitë standarde të instalimeve elektrike
bg-image

Tre ngjyra për t’iu përshtatur çdo dizajni të enterierit

Pavarësisht dizajnit të enterierit, Madoka do t’i përshtatet atij. Ngjyra e argjendtë jep një nuancë shtesë dalluese në çdo enterier ose aplikim, ndërsa e zeza është përshtatje ideale për enterier më të errët dhe modern. E bardha ofron një pamje elegante dhe moderne.

bg-image

Dizajni i vlerësuar me çmim

Madoka ka fituar një IF Design Award dhe Reddot Product Design Award për dizajnin e vet inovativ. Këto çmime janë dy prej kompeticioneve më prestigjioze dhe më të mëdha të dizajnit në botë.

Ndërfaqja e Madoka me përdorim të lehtë

Zbuloni sa i lehtë është përdorimi i Madoka

Cilësimet e përparuara dhe vënia në punë mund të bëhen lehtë përmes smartfonit

bg-image

Për lehtësi maksimale përdorimi, Madoka Assistant

  • Lidhje me smartfonin përmes komunikimit Bluetooth Low Energy
  • Ndërfaqja vizuale ju ndihmon të programoni, të caktoni kufizimin e pikës dhe ofron cilësime të tjera për përdoruesit e përparuar / menaxherët teknikë
  • Vënie në punë e lehtë dhe e shpejtë për instaluesit

    * Në këtë moment, funksionet e Madoka Assistant nuk aplikohen për ngrohjen rezidenciale
Shtëpia juaj

Cilësime të përparuara të konfiguruara lehtë

Konfigurimi dhe kalibrimi i kontrolluesit është i thjeshtë dhe ju ndihmon të arrini kursime të larta energjie dhe më shumë komoditet. Sistemi mund të mbajë deri në tre programe të ndryshme temperature, dhe ju jep mundësinë të kufizoni funksionet e menysë në mënyrë individuale. Ju mund ta vendosni njësinë e jashtme në një regjim të qetë dhe të monitoroni konsumin e energjisë.

Vënie në punë e lehtë dhe e shpejtë

Instaluesit mund t’i konfigurojnë me shpejtësi të gjithë parametrat e sistemit. Ndërfaqja e smartfonit tuaj ju jep mundësinë të punoni më shpejt krahasuar me vendosjen e cilësimeve te vetë kontrolluesi.

Gjithashtu leximi i gabimeve është më i lehtë duke e bërë shërbimin më të shpejtë.

Cilësimet në fushë dhe programet mund të ruhen në telefonin tuaj dhe të ngarkohen në disa telekomanda, duke kursyer kohë dhe kosto!

Programimi i kohës

Provoni aplikacionin tonë tani

Madoka për ngrohje rezidenciale

Madoka për ngrohje rezidenciale

  • Madoka është e pajtueshme me gjeneratën më të fundit të pompave të nxehtësisë ajër-ujë Daikin Altherma 3
  • E ngjashme me Madoka, edhe gjenerata e tretë e Daikin Altherma është e pajisur me një Daikin Eye, që ju lejon të dini statusin e sistemit tuaj në çast

Manualët

E bardhë

BRC1H51W

Lexoni më shumë

Argjend

BRC1H51S

Lexoni më shumë

E zezë

BRC1H51K

Lexoni më shumë

Mësoni më shumë