Skip to main content

Daikin Altherma 3 H

Pompa standarde e nxehtësisë në kapacitet të lartë.

KOMODITET

» Prodhim i nxehtësisë prej 60°C deri në temperaturë të jashtme -10°C

» Disponohen modelet vetëm me ngrohje, të kthyeshme (ftohje) dhe bizonale

» Njësi e jashtme e heshtur: 42 dB(A)*

» Kontroll i lehtë përmes termostatit Madoka (i bardhë, argjend-gri ose i zi)

» Gama e funksionimit të njësisë së jashtme deri në -28°C

*Presioni i zhurmës në 5 m nga njësia, 1,5 m nga toka

E LEHTË PËR T’U PËRDORUR DHE PËR T’U MIRËMBAJTUR

» Reduktim i kohës së instalimit: asistenti i konfigurimit përmes navigatorit të zgjidhjeve të ngrohjes (HSN)

» Produkt plotësisht i pajisur me një filtër magnetik dhe një valvul antifrizi (opsionale)

LIDHSHMËRIA

» Kontrollojeni produktin në distancë me smartfonin ose me tabletin tuaj falë aksesorit të LAN-it.

EKONOMIKE

» Deri në A+++ në ngrohje në 35°C / A++ në 55°C

» Certifikim HP Keymark