Skip to main content

Ujë i ngrohtë me Pompë Termike


Selektoni një zgjidhje për ujë të nxehtë që i përshtatet më së miri nevojave tuaja.

Kthehu te përmbajtja

Which layout of the system you need?

Do you consider to use Solar Panels

Daikin Altherma - Pompa Termike për ujë të ngrohtë shtëpiak

Efikasiteti i energjisë gjatë ftohjes deri në Efikasiteti i energjisë për ujë të nxehtë deri në A_.jpg
Ideale për prodhimin e ujit të nxehtë të pavarur
Rezervuari i integruar për ujë të ngrohtë
Instalim i lehtë dhe i përballueshëm
Mund të lidhet me panele për energji diellore