Skip to main content

Home Comfort Expert

Bëhuni Home Comfort Expert tani dhe përfitoni nga përparësitë që ju ofron ky program!

bg-image

Biznes Portali

Home Comfort Expert Partnerët tanë të gjithë informacionin në lidhje me produktet, trajnimet, lajmet dhe shumë më tepër gjejnë në Biznes Portalin tonë.

bg-image

Cilësia dhe pasioni

Home Comfort Expert (HCE) përfaqëson simbolin e cilësis së Daikin në fushën për zgjidhjet e kontrollit të klimës.

Ky program është i fokusuar vetëm në konsumatorët të Evropën Qendrore dhe Lindore. Ne kemi vënë gjithë pasionin dhe përvojën tonë për këtë program të veçantë, pasi tregu rezidencial ka disa karakteristika specifike.

Programi ynë qëndron për vlera të ndryshme: Misioni ynë absolut është të ofrojmë produkte me cilësi të lartë dhe shërbime të besueshme për konsumatorët në tregun rezidencial.

Prandaj, Home Comfort Expert nuk është vetëm një logo ose simbol, ajo është një vulë e cilësisë që konsumatorët mund të kenë besim, dhe vë Daikinin dhe partnët në një pozicion unik.

Overcome challenges as a team

Tejkalojmë sfidat si një ekip

Programi ndërton një lidhje të ngushtë midis Daikin dhe istaluesve të përzgjedhur. Së bashku shfrytëzojmë potencialin e rritjes në tregun rezidencial. Vështirë se do të gjeni një markë tjetër që ofron partneritete të tilla me lidhje të forta, të besueshme dhe zgjidhje të sigurta:

Daikin kontribuon në mbështetje dhe trajnim të veçantë; partnerët ofrojnë shërbime dhe produkte më të mira për konsumatorëve të fundit.

Ne e filluam programin në zemër të Evropës dhe doli të ishte një sukses i madh që nga fillimi. Konsumatorët e fundit vlerësojnë shërbimet më të mira dhe produktet më të mira - ne ofrojmë zgjidhjet e vërteta për këtë nevojë.

Sales

Shitjet më të mëdha, fitime më të larta

Numrat e Home Comfort Experts tanë të parë treguan se ishim në rrugën e duhur dhe na inkurajuan të zgjeronim programin tonë dhe arritëm sukses edhe më të madh.

Sot ka më shumë se 200 partnerë të HCE në 14 vende në rajonin e Evropës Qendrore Lindore. Shumë prej tyre kanë rritje të pabesueshme pas bashkimit me programin e Home Comfort Experts

Tashmë, Home Comfort Experts janë duke shitur 70% të grupeve të ndara në rajonin e Evropës Qendrore-Lindore.

Përfitime për të gjithë

Perspektiva

Programi Home Comfort Expert është projektuar për instaluesit, të cilët dëshirojnë të dallojnë ofertën e tyre, të rrisin fitimin e tyre dhe të zgjerohen në tregje të reja.

Sapo të pranohen në program, partnerët tanë kanë të drejtë për një gamë të gjerë përfitimesh që nxisin rritje të re dhe forcojnë marrëdhëniet me konsumatorët.

Ne u ofrojmë Home Comfort Expert ndihmën më të mirë që mund të japim: Ne ofrojmë trajnime për të përmirësuar më tej aftësitë teknike dhe aftësitë menaxhuese. Pastaj, ne ofrojmë mbështetje të marketingut që u mundëson atyre të kenë një pamje profesionale në treg përmes një salloni ekspozitues, automjete, materiale reklamuese dhe shumë më shumë. Partnerët e HCE gjithashtu kanë paketa dhe çmime të veçanta krahasuar me tregtarët standardë.

Ne ndërtojmë marrëdhënie të forta dhe luajmë hapur. Home Comfort Expert Partnerët janë çelësi për shitjet e Daikin dhe markës tonë primare në treg.

6 përfitime për partnerët tanë

Home Comfort Expert-ët mund të mbështeten në gjashtë përfitime të mrekullueshme:

  1. Kanale të forta informacioni dhe trajtimi i preferuar
  2. Koncepti marketingu, mbështetje profesionale dhe shërbim
  3. Paketa me çmime të mira
  4. Partneritet i fortë dhe i besueshëm
  5. Marrëdhënie të qarta
  6. Shitjet më të lart
bg-image

Përparoni me listën tonë të bonuseve

Të gjashtë përfitimet aplikohen tek të gjithë Home Comfort Expert-ët. Partnerët të cilët dëshirojnë të fitojnë edhe më shumë avantazhe mund të jenë pjesë e skemës sonë të bonuseve dhe të bëhen partnerë HCE Premium. Ata duhet të përmbushin kushte të shumta, por ata mund të mbledhin pikë bonus, të cilat u lejojnë atyre të kenë përfitime të veçanta.

Në varësi të numrit total të bonuseve, ato mund të arrijnë një nivel të caktuar në skemën e bonuseve - nivel argjendi, ari ose platini. Statusi është i vlefshëm për një periudhë njëvjeçare, pas skadimit të kësaj periudhe bëhet përsëri vlerësimi. Niveli më i lartë do të thotë më shumë përfitime për partnerin HCE Premium.

REFERENCAT:

Pyetëm disa nga Home Comforts Expert-ët se cili është prioriteti kryesorë i i këtij programi. Ja se çfar na thanë.

bg-image

“Programi iHome Comfort Expert është shumë profesional dhe i strukturuar. Është hera e parë në historinë e Daikin që rekomandoi që çmimet e konsumit të fundit të shfaqen në treg, gjë që është shumë e vlefshme për të gjithë ne.”

Vladimir Venkov

Drejtor, MMC Ink., Bullgari

“Programi Home Comfort Expert ndihmon partnerët të rriten edhe më shpejt. Në treg ekziston nevoja për ta sjellë markën Daikin në një nivel më të lartë dhe me këtë program ne do ta arrijmë atë.”

Miha Glavič, MBA

Drejtor, E2E d.o.o., Sloveni

“Programi Home Comfort Expert na nxit përpara me secilën njësi të shitur. Ajo ndihmon kompaninë tonë të rritet dhe të zgjerohet, dhe gjithashtu na ka mbështetur në ndërtimin e sallonit tonë ekspozues.”

Marek Žiačik, Marek Mihály

Pronarë të M-M KLIMA, Slovaki

Daikin Promoshop

Këtu mund të porositni materialet të preferuara promovuese të Daikin dhe poashtu mund t'i veni logon tuaj.