Skip to main content

Kur ndryshohet regjimi i punës, ndryshon edhe pozicioni i fletëve të daljes së ajrit

Kontrolli i fletëve ndryshon pozicionin e fletëve në varësi të regjimit të përdorimit, si p.sh. ftohje dhe ngrohej.