Skip to main content

Aplikacioni Daikin Residential Controller nuk zbulon funksionin e ujit të nxehtë shtëpiak të çastit të sistemit Daikin Altherma me pompë nxehtësie, dhe kështu nuk mund ta kontrollojë atë. Është diçka e keqe kjo?

Në të vërtetë, jo. Aktualisht, nuk është e mundur që ta kontrolloni prodhimin e ujit të ngrohtë shtëpiak të çastit me anë të aplikacionit.