Sistem uni-bllok për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

ZN

Për instalim me montim në mur në dhoma frigoriferike të mesme

ZN

Karakteristikat e produktit

  • Montim i shpejtë në paretin e një dhome frigoriferike me montim përmes murit
  • Montim jashtëzakonisht i shpejtë, duke reduktuar kohën dhe koston e instalimit
  • Ngjyra e bardhë e avulluesit ndërthuret në mënyrë të përkryer me paretet e dhomës frigoriferike
  • Shumë kompakt dhe shumë efikas
  • Stacion telekomandues elektronik me ndërfaqe përdoruesi me përdorim të lehtë, e programueshme sipas kërkesave të ndryshme të sistemit

Përfitimet

  • Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Detajet teknike

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.