Ekran me valë për intelligent Tablet Controller.

Z380M

Ekran opsional me valë për kontroll lokal përmes intelligent Tablet Controller

Z380M

Karakteristikat e produktit

  • Ndërfaqe intuitive dhe e lehtë për t'u përdorur
  • Kontrolloni sistemin tuaj me lidhje Wi-Fi përmes intelligent Tablet Controller
  • Nevojitet ruter i furnizuar në terren

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.