Tarracë

UATYQ-ABAY1

Paketë e gjerë me veçori e instaluar në fabrikë për fleksibilitet të lartë në instalim dhe shërbim të lehtë

UATYQ-ABAY1

Karakteristikat e produktit

 • Koncept “Plug and play” i lehtë për t’u instaluar; nuk nevojiten tuba shtesë duke qenë se kjo është njësi e paketuar me agjent ftohës të mbushur në fabrikë
 • Highly efficient ERP compliant models, meeting the latest eco-design requirements
 • Up to 4 possible sides can be selected on site for both return and supply air connection (front, left, right, bottom)
 • Integrim i drejtpërdrejtë me BMS të Daikin ose BMS të palëve të treta përmes BACnet ose Modbus
 • Factory pre-charged refrigerant ensures a very quick installation and reliable & efficient system operation
 • Standard integrated high efficiency inverter controlled EC plug fans, providing up to 300Pa static pressure
 • Alarmi standard i filtrit të bllokuar tregon se kur ka nevojë filtri për pastrim, duke përmirësuar cilësinë dhe efikasitetin e ajrit
 • Minimized delivery lead time thanks to stock availability

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi