Pompë nxehtësie me inverter me spirale me ftohje me ajër, versioni split

SERHQ-BAW1

SERHQ-BAW1

Karakteristikat e produktit

 • Ideale për klima të ftohta duke qenë se mungesa e glikolit lejon efikasitet të lartë
 • Modul hidronik për instalim të brendshëm duke eliminuar nevojën për glikol
 • Përmasat kompakte dhe tubacionet e limituara lejojnë instalim në hapësira shumë të kufizuara
 • Transport i lehtë duke qenë se njësitë e veçanta mund të transportohen me ashensor

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.