Pompë nxehtësie me inverter me spirale me ftohje me ajër, versioni split

SEHVX-BAW

SEHVX-BAW

Karakteristikat e produktit

  • Ideale për klima të ftohta duke qenë se mungesa e glikolit lejon efikasitet të lartë
  • Modul hidronik për instalim të brendshëm duke eliminuar nevojën për glikol
  • Përmasat kompakte dhe tubacionet e limituara lejojnë instalim në hapësira shumë të kufizuara
  • Transport i lehtë duke qenë se njësitë e veçanta mund të transportohen me ashensor

Përfitimet

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.