Sistem uni-bllok për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

SB

Për instalim me montim mbi çati në dhoma frigoriferike të vogla dhe të mesme

SB

Karakteristikat e produktit

 • Montim i shpejtë në çatinë e një dhome frigoriferike
 • Montimi në tavan e lë plotësisht të lirë hapësirën brenda dhomës frigoriferike
 • Ngjyra e bardhë e avulluesit ndërthuret në mënyrë të përkryer me paretet e dhomës frigoriferike
 • Montim jashtëzakonisht i shpejtë, duke reduktuar kohën dhe koston e instalimit
 • Raporti më i mirë sipërfaqe-kapacitet
 • Stacion telekomandues elektronik me ndërfaqe përdoruesi me përdorim të lehtë, e programueshme sipas kërkesave të ndryshme të sistemit

Përfitimet

 • Kompresori reciprokues

  Kompresori reciprokues

  Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.