Pompë nxehtësie VRV IV për instalim të brendshëm

VRV IV i-series - SB.RKXYQ-T8

VRV e padukshme

SB.RKXYQ-T8

Karakteristikat e produktit

 • Duke zgjedhur këtë produkt me LOOP nga Daikin, ju mbështesni ripërdorimin e agjentit ftohës
 • Pompë nxehtësie unike VRV për instalim të brendshëm
 • Fleksibilitet i pashoq sepse njësia ndahet në dy elemente: shkëmbyesin e nxehtësisë dhe kompresorin
 • Përfshin standardet e VRV IV dhe; teknologjitë: Temperatura e ndryshueshme e gazit ftohës, konfigurues VRV dhe kompresorë plotësisht me inverter
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • I përshtatur më së miri për zona me popullim të dendur falë punës me pak zhurmë dhe integrimit të padukshëm me arkitekturën përreth sepse vetëm grila duket
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
 • Njësitë me peshë të lehtë (maks. 105kg) mund të instalohen nga dy persona
 • Shkëmbyes nxehtësie unik me formë V sjell përmasa kompakte (njësia h/e vetëm 400 mm) që lejojnë instalimin në tavane të varura, ndërkohë që garanton efikasitet maksimal
 • Ventilatorë centrifugalë super efikasë (rritje efikasiteti mbi 50% krahasuar me ventilatorin shiroko)
 • Njësi e vogël kompresori (760 x 554 mm) që rrit në maksimum hapësirën e përdorshme të dyshemesë
 • Mund të lidhet me të gjitha sistemet e kontrollit VRV
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.