Pompë nxehtësie VRV IV për instalim të brendshëm

VRV IV i-series - SB.RKXYQ-T

VRV e padukshme

SB.RKXYQ-T

Karakteristikat e produktit

 • Pompë nxehtësie unike VRV për instalim të brendshëm
 • Fleksibilitet i pashoq sepse njësia ndahet në dy elemente: shkëmbyesin e nxehtësisë dhe kompresorin
 • Përfshin standardet e VRV IV dhe; teknologjitë: Temperatura e ndryshueshme e gazit ftohës, konfigurues VRV dhe kompresorë plotësisht me inverter
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • Duke zgjedhur këtë produkt me LOOP nga Daikin, ju mbështesni ripërdorimin e agjentit ftohës
 • I përshtatur më së miri për zona me popullim të dendur falë punës me pak zhurmë dhe integrimit të padukshëm me arkitekturën përreth sepse vetëm grila duket
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
 • Njësitë me peshë të lehtë (maks. 105kg) mund të instalohen nga dy persona
 • Shkëmbyes nxehtësie unik me formë V sjell përmasa kompakte (njësia h/e vetëm 400 mm) që lejojnë instalimin në tavane të varura, ndërkohë që garanton efikasitet maksimal
 • Ventilatorë centrifugalë super efikasë (rritje efikasiteti mbi 50% krahasuar me ventilatorin shiroko)
 • Njësi e vogël kompresori (760 x 554 mm) që rrit në maksimum hapësirën e përdorshme të dyshemesë
 • Mund të lidhet me të gjitha sistemet e kontrollit VRV
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.