Pompa ngrohëse VRV IV me ngrohje të vazhdueshme

VRV IV+ - RYMQ-U

RYMQ-U

Karakteristikat e produktit

  • Modul i njësisë së jashtme për pompën e nxehtësisë VRV IV me ngrohje të vazhdueshme për të krijuar sisteme nga 16 deri në 54 HP
  • Kombinim i lirë i njësive të jashtme për të plotësuar kërkesat e hapësirës së instalimit ose kërkesat e efikasitetit

Përfitimet

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Udhëzimi i instalimit
Udhëzimi i përdorimit