VRV rezervë

VRV IV Q-series - RXYQQ-U

Zëvendësim i shpejtë; dhe cilësor për sistemet R-22 dhe R-407C

RXYQQ-U

Karakteristikat e produktit

 • Duke zgjedhur këtë produkt me LOOP nga Daikin, ju mbështesni ripërdorimin e agjentit ftohës
 • Zëvendësim i shpejtë dhe me kosto efikase, duke qenë se duhet të zëvendësohet vetëm njësia e brendshme dhe njësia e jashtme, që do të thotë se nuk duhet kryer asnjë punim brenda ndërtesës
 • Mund të arrihen rritje më të mëdha se 70% në efikasitet, falë zhvillimeve teknologjike në teknologjinë e pompave të nxehtësisë dhe agjentit ftohës më efikas R-410A.
 • Instalim me më pak ndërhyrje dhe më pak konsum kohe krahasuar me instalimin e një sistemi të ri, duke qenë se mund të ruhen tubat e agjentit ftohës
 • Mbushja unike automatike me agjent ftohës eliminon nevojën për të llogaritur volumin e agjentit ftohës dhe lejon zëvendësimin e sigurt të pjesëve zëvendësuese konkurrente
 • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Kompresorët me temperaturën e ndryshueshme e agjentit ftohës dhe me inverter të plotë
 • Pastrimi automatik i tubave të agjentit ftohës siguron një rrjet tubash të pastër, edhe kur ka ndodhur prishje e kompresorit
 • Kontroll i saktë temperature, sigurim ajri të freskët, njësi për trajtimin e ajrit, perde ajri Biddle e gjitha kjo e integruar në një sistem të vetëm që kërkon një pikë të vetme kontakti
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
 • Mundësi për të shtuar njësi të jashtme dhe për të shtuar kapacitetin pa ndryshuar tubacionin e lëngut ftohës
 • Mundësi për t’i përhapur fazat e ndryshme të zëvendësimit falë dizajnit modular të sistemit VRV
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.