Pompë nxehtësie VRV IV, optimizuar për ngrohje.

RXYLQ-T

Aty ku ngrohja është prioritet pa bërë kompromis me efikasitetin

RXYLQ-T

Karakteristikat e produktit

 • Duke zgjedhur një produkt LOOP by Daikin ju mbështesni ripërdorimin e agjentit ftohës, për më shumë informacion vizitoni www.daikin.eu/loop-by-daikin
 • I zhvilluar posaçërisht për ngrohje të ambientit në kushte të dobëta, duke e bërë të përshtatshëm për ngrohjen me një burim
 • Kapacitet i qëndrueshëm në ngrohje deri në -15°C, falë kompresorit të injektimit të avullit
 • Diapazon i zgjeruar funksionimi i modalitetit të ngrohjes deri në -25°C.
 • Gamë e gjerë njësish të brendshme: mundësi kombinimi VRV me njësi të brendshme elegante (Daikin Emura, Perfera)
 • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Temperatura e ndryshueshme e agjentit ftohës, konfiguruesi i VRV, ekrani me 7 segmente dhe kompresorët me inverter të plotë, shkëmbyesi i nxehtësisë me 4 anë, PCB me ftohje me agjent ftohës, motori i ri DC i ventilatorit, ...
 • Siguri e lartë në kushte të ashpra, falë qarkut të anashkalimit të gazit të nxehtë në shkëmbyesin e nxehtësisë
 • 15% kapacitet i rritur në ngrohje me lagështirë relative të lartë (2°C DB/1°C WB dhe RH=83%) krahasuar me modelin e mëparshëm
 • Kohë më e shkurtër shkrirjeje dhe ngrohjeje krahasuar me pompën standarde të nxehtësisë VRV
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
 • Plotësisht i pajtueshëm me ErP 2021 (LOT 21 - Tier 2)
 • Kombinim i lirë i njësive të jashtme për të plotësuar kërkesat e hapësirës së instalimit ose kërkesat e efikasitetit
 • Presioni i lartë statik i jashtëm (deri në 78.4Pa) lejon instalim të brendshëm
 • Instalim i thjeshtësuar dhe; efikasitet i garantuar optimal me karikim dhe; testim automatik
 • Përputhshmëri e lehtë me rregulloren F-gas falë kontrollit të automatizuar të përmbajtjes së lëngut ftohës
 • Fleksibilitet i gjerë i tubave:: Ndryshim i lartësisë së brendshme prej 30 m, gjatësia maksimale e tubave:: 190 m, gjatësia totale e tubave:: 500 m

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.