RTD - Kontroll universal

RTD-LT/CA

RTD-LT/CA

Karakteristikat e produktit

  • Ndërfaqe Modbus për monitorimin dhe kontrollimin e sistemit split Daikin Altherma me temperaturë të ulët
  • Kontrolli në grup (klon nga masteri RTD)
  • Kursim i energjisë me lidhje PIR dhe Di

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.