Stacioni i pompës

RPS

Kolektor diellor termik për prodhimin e ujit të ngrohtë

RPS

Karakteristikat e produktit

  • Kursen energji dhe redukton emetimet e CO2 me një sistem solar për prodhimin e ujit të ngrohtë në shtëpi
  • Stacioni i pompës mund të lidhet me sistem solar të pahermetizuar
  • Stacioni dhe kontrolli i pompës sigurojnë transferimin e energjisë diellore në rezervuarin e ujit të ngrohtë në shtëpi

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.