Pompë nxehtësie VRV IV për instalim të brendshëm

VRV IV i-series - RKXYQ-TA

VRV e padukshme

RKXYQ-TA

Karakteristikat e produktit

  • Modul me kompresor për VRV IV i-series
  • Pompë nxehtësie unike VRV për instalim të brendshëm
  • Njësitë me peshë të lehtë (maks. 105kg) mund të instalohen nga dy persona
  • Njësi e vogël kompresori (760 x 554 mm) që rrit në maksimum hapësirën e përdorshme të dyshemesë

Përfitimet

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.