Pompë nxehtësie VRV IV për instalim të brendshëm

VRV IV i-series - RKXYQ-T8

VRV e padukshme

RKXYQ-T8

Karakteristikat e produktit

  • Modul me kompresor për VRV IV i-series
  • Pompë nxehtësie unike VRV për instalim të brendshëm
  • Njësitë me peshë të lehtë (maks. 105kg) mund të instalohen nga dy persona
  • Njësi e vogël kompresori (760 x 554 mm) që rrit në maksimum hapësirën e përdorshme të dyshemesë

Përfitimet

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhërrëfyes për instalim