HPSUhitemp

HPSU - RKHBRD-ACV1

RKHBRD-ACV1

Karakteristikat e produktit

  • Sistem split i përbërë nga njësia e brendshme dhe njësia e jashtme
  • Për ujin e ngrohtë dhe ngrohjen
  • Temperatura maksimale e qarkullimit 80°C
  • Kapacitet nga 11 deri 16 kW
  • Funksionim modulues për performancën, teknologji inverteri

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.