Ngrirës për akullore - horizontal: me kapakë rrëshqitës të sheshtë xhami

RIO H

Më shumë volum, më shumë shitje. Një gamë ngrirësish për të gjitha kërkesat

RIO H

Karakteristikat e produktit

 • Vizibilitet i shkëlqyer i produktit falë lartësisë së ulët të kabinetit
 • Gati për t’u lidhur
 • Kapakë rrëshqitës prej xhami të sheshtë me dy pjesë dhe të lehtë për t’u lëvizur, me kornizën e vërtetuar dhe të patentuar të kapakut AHT
 • Miqësor për mjedisin me agjent ftohës natyral
 • 100 % pa CFC dhe PFC
 • Konsum i ulët i energjisë
 • Termometër i rregullueshëm
 • Motor inteligjent ventilatori për më shumë efikasitet energjie – kursen rreth 0,5 kWh në ditë
 • Izolim i përforcuar (72 mm) për ngrirje rezervë dhe konsum të ulët të energjisë
 • Kontejner i brendshëm i prodhuar prej flete metalike të galvanizuar të bardhë dhe të lyer paraprakisht
 • Kondensues i veshjes së jashtme – pa papastërti, pa nevojë për mirëmbajtje
 • Sistem modular: disponohen të njëjtat lartësi dhe thellësi, me gjatësi të ndryshme
 • E përshtatshme për kategori klime 3 deri kategori klime 7
 • Furnizuar me paketim rezistent (me rrëshqitje poshtë)
 • Ngrirje: -14 °C deri -23 °C

Detajet teknike

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.