HPU hybrid

HPU - RHYKOMB-AA3

RHYKOMB-AA3

Karakteristikat e produktit

  • Kombinim i sistemit split të pompës së nxehtësisë ajër-ujë (e jashtme dhe e brendshme) dhe bojlerit me kondensim me gaz
  • Për ujin e ngrohtë, ngrohjen dhe ftohjen
  • Temperatura maksimale e qarkullimit 80°C
  • Funksionim modulues për performancën, teknologji inverteri

Detajet teknike

Dokumentimi