Karakteristikat e produktit

  • Pompë nxehtësie kompakte me solucion kripe - ujë, me depozitë të integruar të ujit të ngrohtë shtëpiak
  • Për ngrohje të ambientit dhe ujë të ngrohtë për përdorim në shtëpi
  • Depozitë inoksi e ujit të ngrohtë për përdorim në shtëpi me volum 180 litra
  • Temperatura maksimale e qarkullimit në funksionimin e pompës së nxehtësisë 60°C
  • Funksionim modulues për performancën, teknologji inverteri

Detajet teknike

Dokumentimi

Udhërrëfyes për instalim
Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.