Rikuperimi i nxehtësisë VRV IV+

VRV IV+ - REMQ-U

REMQ-U

Karakteristikat e produktit

  • Modul i njësisë së jashtme për rikuperimin e nxehtësisë me VRV IV për të krijuar sisteme nga 10 deri në 13 HP
  • Kombinim i lirë i njësive të jashtme për të plotësuar kërkesat e hapësirës së instalimit ose kërkesat e efikasitetit

Përfitimet

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.