Wineblock - Njësi split për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

RDV

Njësi kondensimi kompakte dhe avullues të vegjël me montim në mur ose në tavan

RDV

Karakteristikat e produktit

  • Kontroll i saktë i lagështirës dhe temperaturës për të garantuar cilësinë e produkteve (p.sh. verërave)
  • Valvula termostatike e zgjerimit siguron kapacitet optimal në përputhje me ngarkesën e kërkuar për efikasitet më të mirë në energji
  • Lagështues i integruar i disponueshëm në varësi të modelit për të pasur një njësi që i mbulon të gjitha: kontroll të përkryer të; lagështirës dhe temperaturës
  • Kontrolluesi elektronik menaxhon si temperaturën ashtu dhe lagështirën e dhomës frigoriferike

Përfitimet

  • Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.