Kontrollues online përmes aplikacionit

RBRP069A61

RBRP069A61

Karakteristikat e produktit

  • Kontrolluesi në linjë: kontrolloni sistemin e ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë në shtëpi nga çdo vendndodhje me një aplikacion, përmes rrjetit tuaj lokal ose internetit
  • Caktoni program pushimesh kur mungoni për kohë të gjatë
  • Identifikim në distancë i defekteve
  • Mund të lidhet me panele diellore fotovoltaike për të optimizuar vetëkonsumin e energjisë së prodhuar elektrike
  • Mundësi kontrolli në shumë vendndodhje njësish

Përfitimet

  • Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrollues online përmes aplikacionit

    Kontrolloni njësinë tuaj të brendshme nga çdo vendndodhje përmes aplikacionit.

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i instalimit
Udhërrëfyes për instalim
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.