HPSU monobloc

HPSU - RBLQ-BB6V3

RBLQ-BB6V3

Karakteristikat e produktit

  • Njësi e vetme për instalim të jashtëm (instalim pa agjent ftohës)
  • Për ujin e ngrohtë dhe ngrohjen
  • Temperatura maksimale e qarkullimit 55°C
  • Kapacitet nga 11 deri 16 kW
  • Funksionim modulues për performancën, teknologji inverteri

Detajet teknike

Dokumentimi

Katalogu
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Udhëzimi i përdorimit
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.

Deklarimi
Shkarko gjuhën

Na vjen keq, ne nuk gjetëm asnjë dokument në këtë kategori.