Skip to main content
Ngrohës elektrik për VAM

VH-B

VH-B

Karakteristikat e produktit

  • Zgjidhje totale për ajrin e freskët me ngrohës opsional elektrik
  • Komoditet i shtuar në temperatura të ulëta të jashtme falë ajrit të jashtëm të ngrohur
  • Koncept i ngrohësit elektrik të integruar (nuk kërkohen aksesorë shtesë)
  • Siguri e shtuar me 2 çelësa mbrojtës: manual dhe automatik
  • Integrim BMS falë relesë për tregimin e defekteve dhe hyrjes 0~10VDC për kontroll të vlerës së përcaktuar
  • Qarkullim standard i dyfishtë dhe sensor temperature
  • Cilësim fleksibël me vlerë të përcaktuar të rregullueshme

Dokumentimi