Skip to main content
Tarracë

UATYQ-AFC3Y1

Version me 3 amortizues me zgjidhje dhe nxjerrje të integruar të ajrit të freskët
UATYQ-AFC3Y1

Karakteristikat e produktit

 • Koncept “Plug and play” i lehtë për t’u instaluar; nuk nevojiten tuba shtesë duke qenë se kjo është njësi e paketuar me agjent ftohës të mbushur në fabrikë
 • Integrated extraction damper ensures an optimal pressure balance inside the building
 • Thermo dynamic heat recovery, recovers waste heat through the outdoor heat exchanger (available on sizes 20-55)
 • Ftohje falas me deri në 100% hyrje të ajrit të freskët, duke kursyer konsumin e energjisë dhe duke përmirësuar cilësinë e ajrit të brendshëm
 • Highly efficient ERP compliant models, meeting the latest eco-design requirements
 • Demand controlled fresh air management possible, thanks to the CO2 sensor connection
 • Standard integrated high efficiency inverter controlled EC plug fans, providing up to 300Pa static pressure
 • Up to 4 possible sides can be selected on site for both return and supply air connection (front, left, right, bottom)
 • Integrim i drejtpërdrejtë me BMS të Daikin ose BMS të palëve të treta përmes BACnet ose Modbus
 • Alarmi standard i filtrit të bllokuar tregon se kur ka nevojë filtri për pastrim, duke përmirësuar cilësinë dhe efikasitetin e ajrit
 • Factory pre-charged refrigerant ensures a very quick installation and reliable & efficient system operation
 • Minimized delivery lead time thanks to stock availability

Përfitimet

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën