Skip to main content

Karakteristikat e produktit

 • Koncept “Plug and play” i lehtë për t’u instaluar; nuk nevojiten tuba shtesë duke qenë se kjo është njësi e paketuar me agjent ftohës të mbushur në fabrikë
 • Agjenti ftohës i mbushur paraprakisht që në fabrikë siguron funksionim të pastër dhe efikas.
 • Ventilatori me rrip bën të mundur që vëllimi i ajrit dhe presioni statik të rregullohen sipas nevojës.
 • Kompresor spiral me efikasitet të lartë dhe i besueshëm
 • Dizajni i njësisë me majë të sheshtë lejon përdorimin maksimal të hapësirës së depos dhe magazinës
 • Bobinë serpentine e trajtuar kundër gërryerjes

Përfitimet

 • Filtër ajri

  Filtër ajri

  Largon grimcat e pluhurit në ajër duke siguruar një furnizim të vazhdueshëm me ajër të pastër.

 • Telekomanda me kabllo

  Telekomanda me kabllo (SLM ose kontrollues vijues)

  Nis, ndalon dhe rregullon kondicionerin e ajrit.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën