Skip to main content
Pompë nxehtësie me inverter me spirale me ftohje me ajër, versioni split

SERHQ-BAW1

SERHQ-BAW1

Karakteristikat e produktit

 • Ideale për klima të ftohta duke qenë se mungesa e glikolit lejon efikasitet të lartë
 • Modul hidronik për instalim të brendshëm duke eliminuar nevojën për glikol
 • Përmasat kompakte dhe tubacionet e limituara lejojnë instalim në hapësira shumë të kufizuara
 • Transport i lehtë duke qenë se njësitë e veçanta mund të transportohen me ashensor

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.