Skip to main content
Pompë nxehtësie VRV IV, optimizuar për ngrohje.

RXYLQ-T

Aty ku ngrohja është prioritet pa bërë kompromis me efikasitetin
RXYLQ-T

Karakteristikat e produktit

 • Duke zgjedhur këtë produkt me LOOP nga Daikin, ju mbështesni ripërdorimin e agjentit ftohës
 • I zhvilluar posaçërisht për ngrohje të ambientit në kushte të dobëta, duke e bërë të përshtatshëm për ngrohjen me një burim
 • Kapacitet i qëndrueshëm në ngrohje deri në -15°C, falë kompresorit të injektimit të avullit
 • Diapazon i zgjeruar funksionimi i modalitetit të ngrohjes deri në -25°C.
 • Gamë e gjerë njësish të brendshme: mundësi kombinimi VRV me njësi të brendshme elegante (Daikin Emura, Perfera)
 • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Temperatura e ndryshueshme e agjentit ftohës, konfiguruesi i VRV, ekrani me 7 segmente dhe kompresorët me inverter të plotë, shkëmbyesi i nxehtësisë me 4 anë, PCB me ftohje me agjent ftohës, motori i ri DC i ventilatorit, ...
 • Siguri e lartë në kushte të ashpra, falë qarkut të anashkalimit të gazit të nxehtë në shkëmbyesin e nxehtësisë
 • 15% kapacitet i rritur në ngrohje me lagështirë relative të lartë (2°C DB/1°C WB dhe RH=83%) krahasuar me modelin e mëparshëm
 • Kohë më e shkurtër shkrirjeje dhe ngrohjeje krahasuar me pompën standarde të nxehtësisë VRV
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin; më të mirë sezonal me funksionin e temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës. Efikasiteti më i lartë stinor deri në 28%. Nuk ka më korrente të ftohta ajri përmes furnizimit të ajrit me temperaturë të lartë
 • Plotësisht i pajtueshëm me ErP 2021 (LOT 21 - Tier 2)
 • Kombinim i lirë i njësive të jashtme për të plotësuar kërkesat e hapësirës së instalimit ose kërkesat e efikasitetit
 • Presioni i lartë statik i jashtëm (deri në 78.4Pa) lejon instalim të brendshëm
 • Instalim i thjeshtësuar dhe; efikasitet i garantuar optimal me karikim dhe; testim automatik
 • Përputhshmëri e lehtë me rregulloren F-gas falë kontrollit të automatizuar të përmbajtjes së lëngut ftohës
 • Fleksibilitet i gjerë i tubave:: Ndryshim i lartësisë së brendshme prej 30 m, gjatësia maksimale e tubave:: 190 m, gjatësia totale e tubave:: 500 m

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Variable refrigerant temperature

  Variable refrigerant temperature

  The intelligent systems ensures highest energy savings with additional comfort to better suit application requirements.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën