Skip to main content
VRV Classic

VRV Classic - RXYCQ-A

Konfigurimi i Classic VRV
RXYCQ-A

Karakteristikat e produktit

  • Për kërkesat standarde; për ftohje dhe ngrohje
  • Lidhet me të gjitha njësitë e brendshme standarde VRV, sistemin e ajrosjes dhe sistemet e kontrollit
  • Përshtatet në çdo ndërtesë duke qenë se është i mundur edhe instalimi i brendshëm si rezultat i presionit të lartë statik të jashtëm deri në 78,4 Pa. Instalimi i brendshëm rezulton në gjatësi më vogël të tubacioneve, kosto më të ulëta instalimi, efikasitet më të madh dhe estetikë më të mirë vizuale
  • Aftësia për të kontrolluar individualisht çdo zonë me ajër të kondicionuar i mban kostot e funksionimit të sistemit VRV në një minimum absolut
  • Shpërndarje e kostos së instalimit me anë të instalimit me faza

Përfitimet

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën