Skip to main content

Karakteristikat e produktit

  • Falë serpentinës unike me varje të lirë të njësisë së jashtme, përmirësohet cikli i shkrirjes, që rezulton në kosto më të ulëta përdorimi dhe pa akumulim të akullit
  • Zhvilluar për rajonet me kushte të ashpra dimërore

Përfitimet

  • Funksionimi i garantuar deri në -25°C

    Funksionimi i garantuar deri në -25°C

    Njësitë Daikin janë të përshtatshme për të gjitha klimat, edhe në kushte të ashpra dimri me një gamë funksionimi deri në -25°C