Skip to main content
Pompë nxehtësie VRV IV, optimizuar për ngrohje.

RXMLQ-T

Aty ku ngrohja është prioritet pa bërë kompromis me efikasitetin
RXMLQ-T

Karakteristikat e produktit

  • Modul i njësisë së jashtme për pompën e nxehtësisë me VRV IV-series për të krijuar sisteme nga 16 deri në 42 HP
  • Kombinim i lirë i njësive të jashtme për të plotësuar kërkesat e hapësirës së instalimit ose kërkesat e efikasitetit

Përfitimet

  • Inverteri

    Inverteri

    Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën