Skip to main content
Seria VRV IV me ftohje me ujë

VRV IV W+ series - RWEYQ-T9

Ideale për ndërtesa të larta, duke përdorur ujin si burim ngrohjeje
RWEYQ-T9

Karakteristikat e produktit

 • Zgjidhja për mbrojtjen e ambientit: emetime të reduktuara të CO2 falë përdorimit të energjisë gjeotermike si burim i rinovueshëm dhe të niveleve më të ulëta normale të agjentit ftohës, duke e bërë atë ideale për të qenë në përputhje me EN378
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit, perde ajri "Biddle" dhe ujë i nxehtë
 • Parimi unik për shpërndarjen zero të nxehtësisë shmang nevojën për ventilim ose ftohje në dhomën teknike, duke maksimizuar fleksibilitetin e instalimit
 • Përfshin standardet e VRV IV dhe; teknologjitë: Temperaturë e ndryshueshme e gazit ftohës, konfigurues VRV, ekran me 7 segmente dhe kompresorë plotësisht me inverter
 • Zhvilluar për instalim dhe shërbim të lehtë: zgjedhje mes lidhjes së sipërme ose të përparme për tubat e agjentit ftohës dhe kutisë së rrotullimit të rrymës për arritje më të lehtë në pjesët e riparueshme
 • Gamë e gjerë njësish të brendshme: mundësi kombinimi VRV me njësi të brendshme elegante (Daikin Emura, Perfera)
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin më të mirë sezonal; me funksionin e Temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës në varësi të motit. Efikasitet i rritur sezonal dhe pa rryma të ftohta përmes furnizimit të temperaturave më të larta të ajrit dalës
 • Dizajni kompakt dhe; model i lehtë, mund të vendoset në grup për kursim maksimal hapësire: 42HP mund të instalohet në më pak se 0,5 m² hapësirë në dysheme
 • Rikuperimi i nxehtësisë me 2 faza: faza e parë mes njësive të brendshme, faza e dytë mes njësive të jashtme falë ruajtjes së energjisë në qarkun e ujit
 • Model i njësuar për versionin me pompë nxehtësie dhe rikuperim nxehtësie, dhe punë gjeotermike dhe standarde
 • Kontrolli i qarkullimit të ndryshueshëm të ujit rrit fleksibilitetin dhe kontrollin
 • 2 sinjale analoge hyrëse që mundësojnë komandim nga jashtë për NDEZJE/FIKJE, modalitetin e punës, sinjalin e gabimeve, …
 • Përputhshmëri e lehtë me rregulloren F-gas falë kontrollit të automatizuar të përmbajtjes së lëngut ftohës
 • Aftësia për të kontrolluar individualisht çdo zonë me ajër të kondicionuar i mban kostot e funksionimit të sistemit VRV në një minimum absolut
 • Shpërndarje e kostos së instalimit me anë të instalimit me faza
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Variable refrigerant temperature

  Variable refrigerant temperature

  The intelligent systems ensures highest energy savings with additional comfort to better suit application requirements.

Dokumentimi