Skip to main content
Seria VRV IV me ftohje me ujë

VRV IV W-series - RWEYQ-T8

Ideale për ndërtesa të larta, duke përdorur ujin si burim ngrohjeje
RWEYQ-T8

Karakteristikat e produktit

 • Gama e unifikuar për serinë standarde dhe gjeotermike lehtëson stokun. Seria gjeotermike redukton emetimet e CO2 falë përdorimit të energjisë gjeotermike si burim energjie të rinovueshme
 • Nuk është nevoja për një burim të jashtëm ngrohjeje ose ftohjeje kur përdoret në regjimin gjeotermik
 • Mbulon të gjitha nevojat termike të një ndërtese përmes një pike të vetme kontakti: kontroll i saktë i temperaturës, ajrosje, njësi për trajtimin e ajrit dhe perde ajri Biddle
 • Dizajni kompakt dhe; me peshë të lehtë lejon vendosjen mbi njëra-tjetrën për kursim maksimal të hapësirës
 • Përfshin standardet dhe; teknologjitë e VRV IV: Kompresorët me temperaturën e ndryshueshme e agjentit ftohës dhe me inverter të plotë
 • Personalizoni VRV tuaj për efikasitetin dhe komoditetin më të mirë sezonal; me funksionin e Temperaturës së ndryshueshme të agjentit ftohës në varësi të motit. Efikasitet i rritur sezonal dhe pa rryma të ftohta përmes furnizimit të temperaturave më të larta të ajrit dalës
 • Rikuperimi i nxehtësisë me 2 faza: faza e parë mes njësive të brendshme, faza e dytë mes njësive të jashtme falë ruajtjes së energjisë në qarkun e ujit
 • E disponueshme në versionet me pompë nxehtësie dhe rikuperim të nxehtësisë
 • Kontrolli i qarkullimit të ndryshueshëm të ujit rrit fleksibilitetin dhe kontrollin
 • Përputhshmëri e lehtë me rregulloren F-gas falë kontrollit të automatizuar të përmbajtjes së lëngut ftohës
 • Aftësia për të kontrolluar individualisht çdo zonë me ajër të kondicionuar i mban kostot e funksionimit të sistemit VRV në një minimum absolut
 • Shpërndarje e kostos së instalimit me anë të instalimit me faza
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi