Skip to main content
Pompë ngrohëse me VRVIII, optimizuar për ngrohje

VRVIII-C - RTSYQ-PA

Aty ku ngrohja është prioritet pa bërë kompromis me efikasitetin
RTSYQ-PA

Karakteristikat e produktit

 • I zhvilluar posaçërisht për ngrohje të ambientit në kushte të dobëta, duke e bërë të përshtatshëm për ngrohjen me një burim
 • Diapazon i zgjeruar funksionimi i modalitetit të ngrohjes deri në -25°C.
 • Kapacitet i qëndrueshëm për ngrohje dhe vlera të larta COP në ambiente të ulëta falë teknologjisë së ngjeshjes me dy faza (vlera COP prej 3.0 e më shumë në -10°C)
 • Komoditet i ritur falë kohës më të shkurtër të shkrirjes
 • Kohë më e shkurtër shkrirjeje dhe ngrohjeje krahasuar me pompën standarde të nxehtësisë VRV
 • Instalim i thjeshtësuar dhe; efikasitet i garantuar optimal me karikim dhe; testim automatik
 • Lidhet me të gjitha njësitë e brendshme, sistemin e ajrosjes dhe sistemet e kontrollit VRV.
 • Mbajeni sistemin tuaj në gjendje optimale përmes Daikin Cloud Service:: Monitorim 24 orë në ditë, 7 ditë në javë për efikasitet maksimal, më shumë jetëgjatësi dhe shërbim të menjëhershëm mirëmbajtjeje falë parandalimit të avarive

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

Dokumentimi