Skip to main content
RTD - Kontroll universal

RTD-HO

RTD-HO

Karakteristikat e produktit

  • Kontrollues inteligjent për dhoma hoteli
  • Kursimi i energjisë: ajri i kondicionuar fiket automatikisht kur një klient i hotelit largohet nga dhoma ose hap dritaren
  • Ndërfaqe Modbus për monitorimin dhe kontrollimin e Sky Air, VRV, VAM dhe VKM

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.