Skip to main content
RTD - Kontroll universal

RTD-10

RTD-10

Karakteristikat e produktit

  • Integrim i avancuar në sistemin BMS të Sky Air, VRV, VAM dhe VKM nëpërmjet Modbus, tensionit (0-10V) ose rezistencës
  • E përshtatshme për dhomat e serverëve të IT dhe aplikacionet e telekomunikimit me funksion rrotullimi, rezervimi dhe alarmi
  • Shmangni përdorimin e energjisë përmes përdorimit të ajrit të kondicionuar dhe sistemit të ngrohjes qendrore në të njëjtën kohë përmes bllokimit

Dokumentimi

Sorry, we could not find any documents.