Skip to main content
Rikuperimi i nxehtësisë VRV IV+

VRV IV+ - REMQ-U

REMQ-U

Karakteristikat e produktit

 • Modul i njësisë së jashtme për rikuperimin e nxehtësisë me VRV IV për të krijuar sisteme nga 10 deri në 13 HP
 • Kombinim i lirë i njësive të jashtme për të plotësuar kërkesat e hapësirës së instalimit ose kërkesat e efikasitetit

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Variable refrigerant temperature

  Variable refrigerant temperature

  The intelligent systems ensures highest energy savings with additional comfort to better suit application requirements.

Dokumentimi

Shkarko gjuhën