Skip to main content
Wineblock - Njësi split për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

RDV

Njësi kondensimi kompakte dhe avullues të vegjël me montim në mur ose në tavan
RDV

Karakteristikat e produktit

  • Kontroll i saktë i lagështirës dhe temperaturës për të garantuar cilësinë e produkteve (p.sh. verërave)
  • Valvula termostatike e zgjerimit siguron kapacitet optimal në përputhje me ngarkesën e kërkuar për efikasitet më të mirë në energji
  • Lagështues i integruar i disponueshëm në varësi të modelit për të pasur një njësi që i mbulon të gjitha: kontroll të përkryer të; lagështirës dhe temperaturës
  • Kontrolluesi elektronik menaxhon si temperaturën ashtu dhe lagështirën e dhomës frigoriferike

Përfitimet

  • Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën