Skip to main content
Wineblock - Njësi mono-bllok për kapacitet frigoriferik me temperaturë të ulët dhe të mesme

RCV

Sistem monobllok i përshtatshëm për instalim përmes murit
RCV

Karakteristikat e produktit

  • Kontroll i saktë i lagështirës dhe temperaturës për të garantuar cilësinë e produkteve (p.sh. verërave)
  • Lagështues i integruar i disponueshëm në varësi të modelit për të pasur një njësi që i mbulon të gjitha: kontroll të përkryer të; lagështirës dhe temperaturës
  • Kontrolluesi elektronik menaxhon si temperaturën ashtu dhe lagështirën e dhomës frigoriferike

Përfitimet

  • Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues

    Kompresori reciprokues përbëhet nga cilindri, pistonat dhe valvulat. Ngjeshja arrihet nga lëvizjet reciprokuese të pistonit në cilindër

Dokumentimi

Shkarko gjuhën