Skip to main content
Sistem ftohjeje Conveni-Pack me rikuperim të nxehtësisë

Conveni-pack - LRYEQ-AY

Zgjidhje për kapacitet frigoriferik për dyqanet e vogla ushqimore me teknologji të vlerësuar me çmime për rikuperimin e nxehtësisë
LRYEQ-AY

Karakteristikat e produktit

 • Bashkon ftohjen në temperaturë të lartë e të ulët dhe ajrin e kondicionuar (duke përfshirë ngrohjen) në një sistem
 • Duke përdorur rikuperimin e nxehtësisë, kontrollin e optimizuar dhe teknologjinë moderne të kompresorëve, paketa konveniente mund të reduktojë konsumin vjetor të energjisë 50% ose më shumë, krahasuar me sistemet tradicionale
 • Emetime më të ulëta të gazit CO2 falë teknologjisë së pompës së nxehjes
 • Modulariteti sistemit të paketës konveniente maksimizon fleksibilitetin e instalimit. Njësitë e brendshme mund të grupohen në blloqe ose radhë, ose të shpërndahen rreth godinës, për të zbatuar kufizimet individuale të instalimit
 • Nivel i ulët zhurme, duke përfshirë edhe funksionin "modalitet i natës"
 • Dizajni modular i paketës konveniente i lejon asaj të përdoret për dyqane të vogla e të mëdha
 • Nxehtësia e nxjerrë nga kasat apo avulluesit e ftohjes mund të përdoret sërish për ngrohje komode në dyqan pa kosto të tjera

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën