Skip to main content
Njësi kondensimi Mini-ZEAS

Mini-ZEAS - LRMEQ-BY1

Zgjidhje për kapacitet frigoriferik për dyqanet e vogla ushqimore
LRMEQ-BY1

Karakteristikat e produktit

 • Teknologjia e inverterit garanton ruajtjen optimale të ushqimit duke siguruar një kontroll të saktë të temperaturës dhe lagështirës
 • Spiralja ekonomizuese ofron jetëgjatësi më të lartë të pajisjes frigoriferike dhe më pak kërkesë për mirëmbajtje
 • Përdorimi i agjentit ftohës R-410A lejon përdorimin e diametrave më të vegjël për tubat, duke reduktuar kështu përmbajtjen e agjentit ftohës në sistem duke ndihmuar në uljen e gjurmës së CO2. R-410A është plotësisht i pajtueshëm me rregulloren më të fundit të gazeve F dhe mund të përdoret ende edhe pas vitit 2020 e më tej
 • Kompresori DC me teknologjinë e ekonomizuesit përmirëson në mënyrë drastike efikasitetin e njësisë, duke ndihmuar kështu në uljen e faturës së energjisë!
 • Niveli më i ulët i zhurmës në treg deri në 31 dBA. Niveli i zhurmës mund të reduktohet më tej falë regjimeve me zhurmë të ulët
 • Pesha e njësisë është shumë e ulët, prandaj njësia mund të montohet edhe në mur
 • Deri në 75% më e vogël sesa produktet ekuivalente në treg, ideale për vendet ku hapësira është e kufizuar
 • Zgjidhje e përparuar softuerike për konfigurim dhe komisionim të lehtë të sistemit

Përfitimet

 • Inverteri

  Inverteri

  Kompresorët inverter rregullojnë vazhdimisht shpejtësinë e kompresorit sipas nevojës aktuale. Më pak ndezje dhe fikje që konsumojnë energji sjellin ulje të konsumit të energjisë (deri në 30%) dhe temperatura më të qëndrueshme.

 • Kompresor me spirale

  Kompresor me spirale

  Kompresorët me spirale përbëhen nga dy spirale, njëra është e fiksuar ndërsa tjetra lëviz në orbitë në mënyrë ekscentrike pa u rrotulluar. Të projektuar për kapacitete të vogla dhe të mesme, ata ofrojnë siguri dhe efikasitet konstant të lartë gjatë të gjithë jetëgjatësisë së tyre

Dokumentimi

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën

Shkarko gjuhën